Designere

Marie Louise Rosholm

Marie Louise Rosholm designer tekstiler og forudser trends.  Siden hun grundlagde Studio MLR i 1986 i Milano, har hun designet tekstiler og forudset trends for interiør- og modetekstilvirksomheder over hele verden. I 1992 flyttede studiet til København.

Med udgangspunkt i omfattende viden om tekstiler og  30 års erfaring, forstår og arbejder Rosholm med forskellige tekstilteknikker, forbinder ideer, behov og erhverv til innovative produkter.

Kerneværdien er ordentlighed, og den former hver eneste del af processen fra den indledende dialog til slutproduktet.

Studio MLR sigter efter langtidsholdbare design- og kvalitetsløsninger for at udvikle produkter, der adresserer bæredygtighed. Formålet er at skabe løsninger, der er gode for verden og mennesker, så alt bliver gjort ordentligt; det viser sig i processer og produkter.

Marie Louise Rosholm er det eneste designmedlem af Care and Fair-organisationen, der arbejder for at forhindre børnearbejde i den indiske tæppeindustri, og hun er domstolsudnævnt ekspert i designspørgsmål.

Nordiskeplaider.dk forhandler Rosholms Nordic Mood plaider og puder, vævet i mønstre, der er rolige og bemærkelsesværdige på en gang. Plaiderne har forskellige udtryk, alt efter hvordan de bliver foldet, og alle produkter har en QR-kode med oplysninger om produktion og pleje.

Christina Lundsteen

Christina Lundsteen er en dansk pudedesigner med en unik sans for farve. Hun ØNSKER, at du fylder dit hjem med farver, du elsker og som gør dig glad. Christina udfordrer den måde, du tænker at blande farver og mønstre, og hendes kollektioner overrasker og skaber fantastiske miljøer. Nogle gange rykker hun vores grænser, men det er altid elegant.

 Med en baggrund i den danske modebranche har Lundsteen sans for detaljer og kærlighed til håndværk og traditionelle teknikker. Vi er stolte af at kunne fortælle, at hver pude er lavet på bestilling og håndlavet og af enestående kvalitet. Alt stof er hentet i Europa, og hver pude har et dyrevenligt og antibakterielt dunfyld.

 Nordiskeplaider.dk har et udvalg af Christina Lundsteens puder. Produkterne er på lager (kan være undtagelser), mens andre mønstre og puder kan skaffes.